Werken als huishoudhulp?

Wij, bij Magabel werken samen met respect voor onze gezondheid en het milieu.
Kom bij ons dienstenchequebedrijf, leider op de Belgische markt met meer dan 14 jaar ervaring. U geniet er van een menselijke en betrouwbare opvolging, altijd met een oor voor uw behoeften.

Ik zoek een huishoudhulp?

Ongeacht het dienstenchequebedrijf dat u kiest, de dienstencheques hebben dezelfde prijs. Weet u niet waarom voor Magabel te kiezen? Eenvoudig! Wij blijven onszelf ontwikkelen met hetzelfde oog voor kwaliteits- en buurtservice met respect voor het milieu.

Kiezen voor Magabel ? Natuurlijk !

01.

Dynamisch

Onze medewerkers luisteren naar de behoeften van de klanten en denken constant mee hoe we onze diensten grondig kunnen laten evolueren.

02.

Betrouwbaar

Met meer dan 14 jaar ervaring op vlak van dienstencheques, verwierven wij ervaring om kwalitatieve prestaties en diensten aan te bieden.

03.

Menselijk

Voor ons is het ook belangrijk om te luisteren, voor u te zorgen en om u prestaties te bieden die voldoen aan uw behoeften. Vertrouw op ons.

04.

Betrokken

Omdat onze actie een impact heeft op ons milieu, is Magabel het engagement aangegaan in het gebruik van natuurlijke en biologische producten tijdens de prestaties.

Waar kunt u ons vinden ?

En als we onze samenwerking eens moesten laten evolueren ?

Steun ons in onze wil om de planeet te beschermen samen met uw gezondheid en die van onze medewerkers.
Wij bieden u een milieuverantwoordelijke schoonmaakservice aan waarbij onze huishoudhulpen zijn opgeleid voor het maken van natuurlijke en ecologische schoonmaakproducten.

Wij werven aan
Magabel zorgt voor u. Natuurlijk.

Magabel is voortdurend op zoek naar medewerkers (M/V) die openstaan voor een nieuwe professionele uitdaging of voor een nieuwe verrijkende werkomgeving.
Geniet van de verworven vaardigheden door Magabel: meer dan 14 jaar leider op de Belgische dienstenchequemarkt omleidng naar JOB?

error: Content is protected !!