Covid-19 : Veiligheidsvoorschriften

Op een veilige manier schoonmaken bij onze klanten? Natuurlijk.

Het gezin is de werkplek van onze huishoudhulp.

Beste klant,
Ter bescherming van de gezondheid van iedereen tijdens de prestaties van ons personeel bij u thuis, herinneren wij u aan het gebruiksprotocol van onze onderneming.
Wij dringen aan op nauwgezet respect ervan:

Uw gezondheid en die van onze huishoudhulp

Het dragen van het masker in aanwezigheid van onze huishoudhulp is verplicht zowel voor ons personeel als voor onze klanten.
In geval van symptomen, ziekte of quarantaine van onze klant of een gezinslid, gelieve meteen de prestatie te annuleren en indien mogelijk , ten laatste de dag uiterlijk op de dag ervoor op 02/211.40.40 of door een e-mail te sturen naar .
Uit respect voor ieders gezondheid behoudt Magabel zich het recht voor om de diensten niet te starten of te stoppen als niet aan deze voorwaarden is voldaan. De annulering van gestarte diensten veroorzaakt door het niet naleven van deze 2 instructies zal er automatisch toe leiden dat de prestaties voorzien voor die dag verschuldigd zijn door de klant.

Wanneer onze huishoudhulp prestaties bij u thuis verricht

  • In de mate van het mogelijk de ruimten ventileren voorafgaand aan de prestaties van de huishoudhulp. Verse lucht verwijdert slechte geuren en voorkomt dat ziektekiemen in de lucht blijven hangen.

  • Blijf niet in dezelfde ruimte als uw huishoudhulp en respecteer de afstand van 1,5 meter als u haar moet kruisen.

  • Voorzie een mogelijkheid voor onze huishoudhulp om de handen te wassen, een propere handdoek, een ontsmettingsmiddel (bijv. bleekwater 10x verdund in water) en natuurlijk alle schoonmaakmiddelen en producten.

  • Plaats de papieren dienstencheques op een zichtbare plaats die geen contact vereist met de huishoudhulp. Vergeet niet dat u kunt overstappen op elektronische dienstencheques en dat we u bij de overgang kunnen helpen.

Na de prestaties van onze huishoudhulp bij u thuis

 

  • Het door de huishoudhulp gebruikte materiaal moet gewassen worden na elke prestatie (dweils, handdoeken, spons, vaatdoeken,…) op 60° C.

Wij danken u en hopen dat deze instructies geen nadelen voor u opleveren.

Wij blijven ter beschikking voor alle specifieke vragen op: 02/211 .40 .40 of via e-mail naar .

U kunt erop vertrouwen dat de Magabel-teams gemobiliseerd zijn en meer dan ooit gemotiveerd en toegewijd om u alle nodige steun te bieden in deze ingewikkelde tijden.Bedankt om voor u en de anderen te zorgen.

Magabel-team

Ps. Weet dat regelmatig bijgewerkte informatie wordt geplaatst op onze Facebook-pagina “Magabel”.

error: Content is protected !!